Eltávolodás

Egy szeretetteljes kapcsolat működésének sajátos ritmusa van. Sokféle építő eleme közül a szeretet a legfontosabb. Ennek jelenléte mellett azonban, számos összetevő befolyásolja működésének minőségét.

Számtalan olyan élethelyzet van, ami meghozhatja a távolodás érzését. Amikor már nem tudunk egymásról annyit. Amikor már nem beszélünk egymással annyit. Amikor külön és másban kezdjük megtalálni az érdeklődésünket; külön időben, és térben töltődünk fel, vagy szervezünk kikapcsolódó programot. Amikor már nincs időnk egymásra. Minden lángoló szenvedélyes és szeretetteljes kapcsolat átesett ilyen érzéseken, egészen biztos vagyok benne.

A leggyakrabban, észrevétlenül és alattomosan kúszik be a kapcsolatba a nem figyelés, a közönyösség, az eltávolodás. Sokszor nem is tudjuk pontosan, hogy mikor kezdődik el, csak azt érezzük, hogy már nem olyan mint volt. Valami megváltozott.

De az  jó, ha ezt észrevesszük, felismerjük, és nem félünk kimondani, beszélni róla. Minél előbb észleljük, annál könnyebb átváltani a váltót, és visszaterelni a helyes vágányra az érzéseket. Sokszor a nehézséget az jelenti, hogy nem tudjuk, hogy hogyan is kell ezt csinálni? Jól csinálni!

 

A változásért, a kapcsolatért, a saját jóérzésedért és boldogságodért Te magad tudsz tenni!

És tenni érte, sosem késő!

Ha gondolod!

eltavolodas