Gyermekágyas segítségnyújtás

A gyerekágyas időszak a szülést követő 6 hetes időszak. A baba megszületését kilenc hónap készíti elő, amire szülőként felkészülünk. De valljuk be őszintén hányszor hallottuk már anyák szájából, hogy: ..”ezt senki nem mondta nekem, hogy ilyen vagy olyan lesz, nem készített fel senki arra hogyan kezeljem ezeket a helyzeteket, hirtelen nem is tudtam hova forduljak vagy kitől kérjek segítséget, egyáltalán kérhetek-e? És amúgy jól csinálom amit csinálok?”

A gyerekágyas időszak elég sajátos időszak. Egyrészt minden visszarendeződik az anya szervezetében, hormonálisan is, és fizikai értelemben is. Másrészt nagyon új a család számára a helyzet. Aki eddig csak a pocakban volt jelen, megszületett, és most ott van közöttünk. A szülés-születés élményével vagyunk ott egymásnak, és megtanulunk kapcsolódni egymáshoz. Hatunk egymásra, úgy, ahogyan azt eddig még nem tettük. De ez nem mindig megy olyan egyszerűen és egyértelműen ahogy azt gondoljuk. Nehezen találjuk magunkat az új szerepeinkben, és a baba ritmusára figyelmet fordító életmód az első időben kihívások elé állíthatja az egész családot, elég erőteljesen. Jó ha van segítség akkor, hogyha elkél.

A kisbabád megszületése utáni időszakban segítségül hívhatsz engem. Segítségnyújtásom fizikai és lelki támogatás is egyben.

Abban segítek, amiben Te és a családod szeretné. Például a kisbabád körüli teendők ellátásában, a háztartás körüli kisebb munkafolyamatokban, a nagytesó körüli teendők megosztásában vagy éppen abban, hogy a nagyobb tesóval legyen elég „együtt” időd. Kérdezhetsz tőlem a szoptatással kapcsolatban, a kisbabád gondozásával kapcsolatban, az alvásról, a sírásról vagyis minden olyan témáról ami benned felmerül. Számomra nagyon fontos alapelv a jelenlétemmel kapcsolatban, hogy az anyai és szülői kompetenciádat erősítve legyek jelen melletted a családban. Segítő jelenlétem időtartama tőled függ. Lehet folyamatos, ha egy család életében nehezített körülmény adódik a baba érkezésével, de lehet alkalomszerű is, ha erre van igény.

A gyemekágyas dúlai szolgáltatás díjairól itt (Árak) tájékozódhatsz. Ha bármi kérdésed van keress bizalommal (Kapcsolat)!

gyermekagyas_segitsegnyujtas