Visszatérő veszekedések

„Minden beszélgetésünk veszekedésbe torkollik.”

„Nem hallgatjuk meg egymás érveit, egymás szavába vágunk, aztán meg a düh átveszi a hatalmat és a hangerő is emelkedik.”

„Van egy pont ami után nem tudok megállni, elszáll a türelmem, indulat fog el, és nem tudok magamon uralkodni szavakban.”

„Már semmilyen témát nem tudunk nyugodtan megbeszélni.”

„A gyerek körüli témák (mikor feküdjön le, hogyan és mivel fegyelmezzük, meddig maradhat el este…) megbeszélése sok esetben feszültséget szül, nem tudunk megegyezni semmiben. Kiabálunk és utána sokáig haragban vagyunk. Már nem is merek sokszor belekezdeni, ezért, hogy elkerüljem a vitát, inkább olyan megoldást is elfogadok, amivel egyáltalán nem értek egyet! Aztán meg vívódom, meg szenvedek!”

„Már előre félek a Karácsonytól, mert nem tudom hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy a korábbi évek gyakorlatától eltérően idén, nem szeretnék az anyósomékhoz utazni, hanem otthon maradnék végre hármasban a gyermekünkkel.”

„Nem értem , hogy a férjem miért nem érti meg, hogy apósom önkényes és gyakori hosszas jelenléte terhes nekem néha. Folyton veszekedésbe sodródunk, aztán pedig több napos mosolyszünet van. Nagyon szomorú és elkeseredett vagyok.”

Ha ismerősek számodra ezek a mondatok, akkor talán eljött az idő, hogy megoldást,és figyelmet kapjon ez a helyzet a Te életedben is.
A változásért, a kapcsolatodért, a saját jóérzésedért és boldogságodért, Te magad tudsz tenni! És sosem késő!
Ha gondolod!

visszatero_veszekedesek